Pokud si budete chtít něco vyzkoušet, tak není problém. Doražte k nám na MĚLNÍK nebo 18.-19.5. Dyzajn market do Prahy :)

Propojujeme svět módy a lidí s hendikepem :)

Celý proces výroby si od začátku tvoříme sami 

 Od návrhu oblečení, střih, nákup materiálu od ověřených českých dodavatelů, vybírání originálních odstínů, šití, zkoušení nových kousků, focení, balení objednávek, prodej na e-shopu i prodej na trzích i reklamu na sociálních sítích, sami jsme si modelkami, ale nemusíme :) Můžete se nám ozvat a třeba spolu něco vymyslíme :)

 

Jsme zaměstnavatelem registrovaným na chráněném trhu práce 

 Od dubna 2023 jsme nově otevřeli šicí dílnu na Mělníku a srdcem naší značky se staly 4 švadlenky s různým zdravotním handicapem, které se postupně s narůstajícím počtem objednávek staly součástí naší firmy a šijí naše výrobky. To, že mají nějaké zdravotní omezení jim vůbec neubírá na šikovnosti, kreativitě a talentu, naopak…. přijďte se přesvědčit sami třeba na nějaký z Dyzajn marketů. Nejbližší je třeba 16.-17.3. v Praze na Výstavišti. 

 

 Podporujeme ostatní prodejce v našem městě

 Naše šicí sociální dílna sídlí na Mělníku, kde se nachází i spousta velmi šikovných dalších lidí ( zajišťují nám od vizitek z tiskárny, kterou máme přímo v objektu, galanterii od srdcařek na náměstí, balíčky odesíláme přes blízkou pobočku v krámku, balení zajišťujeme u místního výrobce obalového materiálu a další drobnosti velmi ráda pořizuji od ostatních mělnických prodejců).

 

Jsme zodpovědní k životnímu prostředí

Ani nitka nepřijde nazmar…Nejen, že tvoříme i doplňky, abychom využili každý kousek. Věnujeme i nevyužitý materiál do místních organizací, kde z něho např. s dětmi tvoří na kroužcích dekorace a když něco zbyde tak se velmi rádi podělíme s místními tvořivými maminkami.

 

Šijeme na míru

Na e-shopu většinou prodáváme konfekční velikosti, ale když si k objednávce napíšete svoje rozměry, tak Vám střih dle toho upravíme a když se u nás zastavíte na dílně, tak Vás švadlenky velmi rády změří, proberou s Vámi vhodný střih, odstín, délku a případné úpravy (kapes, dekoltu, originální barevné kombinace..). Málokdy tak u nás najdete stejný kousek a problémem nejsou ani velmi malé či výrazné velikosti.

 

Šijeme i veliké zakázky

 Pokud se nám ozve zákazník se zájmem o šití více kusů textilu, tvorby střihu, zajištění materiálu, tak jsme schopné vše zajistit včetně originálního potisku a balení. Šili jsme zakázky od několika kusů až po více než tisíc kusů. 

 

Přijímáme opravy aneb rády vzkřísíme Vaše Oblíbené Kousky

 Máte oblíbený kousek, který potřebuje trochu lásky? Přineste ho k nám! Ať už jde o opravu zipu, zkrácení kalhot, nebo tvorbu záclon, jsme tady pro vás.

 

Své produkty prodáváme i na Dyzajnových akcích 

 Baví nás přímá zpětná vazba od zákazníků, proto velmi rády vyjíždíme do terénu na veliké výběrové akce jako je Dyzajn market a Mint market. Loni jsme byli na 10- ti takových akcích. Kde s vámi diskutujeme, ptáme se, měříme Vás, píšeme si a čerpáme inspiraci na další novinky, které si přejete. A taky se za vámi přibližujeme do matičky Prahy, protože né každá z vás má cestu za námi na Mělník, aby si mohla vyzkoušet naše oblečení. :)

 

 

Šijeme i XL a XXL velikosti

 Každá velikost je pro nás ideální, takže se nemusíte bát se u nás zastavit a vybrat nějaký z našich doporučených kousků pro tyto velikosti.



Vážíme si každé zákaznice

A myslím, že to i na akcích s námi cítíte (pamatujeme si většinu z Vás, protože se k nám vracíte, ať si něco nakoupit, nebo jen s pozdravem).

 

Vracíme zisk do firmy

Vše konzultujeme jako celek a dle potřeby investujeme do rozvoje..nakupujeme nové průmyslové stroje pro všechny švadlenky, vybavujeme, zútulňujeme naší provozovnu a okolí a zvětšujeme zázemí pro švadlenky.

 

Děkujeme za Vaši Podporu: Společně Tvoříme Něco Výjimečného💓💓💓

Vaše podpora nám umožňuje dělat to, co milujeme, a přinášet vám oblečení, které vás bude těšit. Děkujeme za každý nákup, každý úsměv a každou zpětnou vazbu. Jste pro nás nejen zákaznice, ale součást BomBamBino rodiny.

Vaše BomBamBino banda: Radka, Jarka, Lenka, Ála a Monika