Pokud si budete chtít něco vyzkoušet, tak není problém. Doražte k nám na MĚLNÍK nebo na některý z marketů :)

Naše oblečení šijeme na míru. Proč ?

Tenhle článek mě napadl po posledním Dyzajn marketu
Když si nás zákaznice našly mezi spoustou stánků, za což moc děkujeme. 
Většinou se u nás zastavily na delší dobu a osahávaly a zkoušely si naše oblečení. 
Při zkoušení jsem často slyšela větu.... „Jé to je tak příjemný materiál " Ano pracujeme jen s bavlněnými materiály.... „Máte originální střihy, takový jiný - pohodlný, funkční " :)
 
V minulosti bylo oblékání na míru mnohem samozřejmější. Nebylo tolik obchodů s oblečením, do nichž stačí přijít, strávit tam pár minut a odejít s plnou taškou. 
 
namiru1   
 
Přitom oblečení na míru má oproti konfekci mnohem více výhod.
 
namiru6   namiru4   namiru5

Víte, proč je oblečení na míru lepší než konfekce?

Rychlost vítězí nad pohodlím

Máte jen pár minut a potřebujete rychle a levně něco na sebe.... Jdete s jasnou představou do obchodu. Koupíte první kousek, který Vám padne do oka...  doma si to vyzkoušíte znovu a zjistíte, že Vám kalhoty lezou pořád dolů, tričko pořád nahoru. Mikina je hezká, ale ...... možná by byla „lepšejší" v jiné barvě a po prvním vyprání je samý žmolek :/ ... Kardigan je fajn, ale jsou mi krátké rukávy...
V minulosti se běžně šilo oblečení na míru, postupem času však začala vítězit kvantita nad kvalitou. V konfekci však nenajdete oblečení, které Vám padne jako ulité. Navíc je zcela zbytečné plnit svůj šatník desítkami kousků oblečení v mizerné kvalitě, když za o něco vyšší cenu můžete mít méně plný, zato zcela kvalitní šatník s oděvy, které vám budou sloužit dlouhá léta.

namiru7

Nízká cena není výhrou

Není vždy ideální jít za nízkou cenou. Aby prodejny nabízely levné oděvy, je potřeba využívat levné a nekvalitní materiály, nitě, zipy, ale i jiné oděvní součásti. Proto není divu, že se Vám takové oblečení může postupem času začít měnit před očima. Praní, žehlení, ale i nošení má u nekvalitního oblečení velký vliv na jeho vzhled. U oděvů na míru si sice připlatíte, budete však mít jistotu, že Vám vše bude dokonale sedět. Pracujeme pouze s látkami od ověřených dodavatelů, proto jsme za ně ochotni dát „ruku do ohně".

 

Oblečení na míru se vám přizpůsobí

Při šití oblečení na míru přihlížíme na tvar vašeho těla. U konfekce se setkáte s velikostí S, M, L, XL – ale co když Vám nesedí ani jedna z nich? Co, když je Vám velikost M malá, ale v L-ku již „plavete"? Co když jste kousek vyšší nebo máte delší ruce a kvůli tomu si berete větší velikost, ve které sice plavete, ale na délku je Vám dobře.U nás nehraje roli tabulka konfekčních velikostí, ale Vaše míry. Správně ušité oblečení na míru vyřeší všechny „odchylky od konfekce", které Vaše postava má. Současně ukáže Vaše přednosti. :) V obchodě Vám ne vždy řeknou, že Vám oděv nesedí, aby měli zisk. U nás tento problém nenajdete. Nesedí Vám jeden střih? Tak Vám zhotovíme jiný!
 
nm1   nm2   nm3

 

Každý kousek je originál

Míry vašich ramen, prsou, boků a výška postavy má vliv na konečný střih. Konfekce na tyto parametry nepřihlíží. A navíc, v oblečení na míru budete vždy zcela originální. Žádný kousek, který si u nás pořídíte, není zcela stejný s jiným. Můžete si vybrat na našem e-shopu, stejně tak se na něm můžete jen inspirovat a nechat si vytvořit originál jen pro Vás. V případě, že máte svého favorita, ale „stále tomu něco chybí", Vám můžeme změnit detaily u již existujících oděvů.

 

Oblečeme vás od hlavy k patě

Velkou výhodou nakupování u nás je fakt, že jsme schopné Vás obléct od hlavy až k patě. Můžete si u nás koupit jen jeden kousek, třeba čepici. Ale také Vám můžeme pomoci vytvořit celý komplet, se kterým zazáříte. Může být třeba celý ve stejném barevném odstínu nebo si můžete vytvořit Vaší vlastní barevnou kombinaci. V případě, že chcete vypadat dobře, ale nakupování není Vaší parketou, můžeme spolu probrat, co by Vám padlo nejlépe - telefonicky, po mailu, na whatsappu či messengeru.
 
nm4    nm5   nm6

Proč šije BomBamBino na míru

Protože nás to prostě baví. :)
Protože víme o každém kousku oblečení, který k Vám míří. Protože nás baví komunikace s Vámi. Protože máme skvělé švadleny, které každý střih přizpůsobí dle Vašich parametrů. Baví nás Vaše zpětná vazba a nápady, se kterými přicházíte a tvoříme tak spolu něco nového. 
 
A za to Vám za celý tým chráněné šicí dílny děkuji :)
 
Radka
nm7